Mandala zelf maken 6 t/m 12 jaar 

Je kent vast wel de kleurboeken met mandala's die overal te koop zijn. Mandala kleuren is super leuk, en ook nog eens heel leerzaam. Maar het is ook erg leuk om zelf een mandala tekening te maken.

 • Herkennen van eigen ideeën en gevoelens.
 • Je wordt heel rustig van mandala tekenen en kleuren.
 • Ontwikkelen van je creativiteit.
 • Samen gezellig bezig zijn.

De workshop 

In deze workshop van twee middagen krijg je een groot vel met een potlood getekend rooster van een mandala, deze ga je zelf  invullen. Je tekent, knipt en plakt over je lievelingsdingen, en leert over de mandala en over symbolen. Ik ga jou leren hoe mindfulness je kan helpen rustig te zijn zodat je helemaal vanuit jouw eigen kern creatief kan zijn. Welke plaatjes knip je uit om je mandala mee te versieren? Welke figuren gebruik je? Welke kleuren vind je mooi? Je zult ontdekken dat iedereen zijn mandala er heel anders uitziet, je maakt echt een kunstwerk dat over jou gaat.  Aan het einde van de workshop mag de mandala natuurlijk mee naar huis.

   

  Waar:            Jezelf-In-Zicht
  Locatie:        Ride by the Sea
  Wanneer:    In overleg
  Tijd:               14.00 tot 15.30
  Kosten:         €30,-  p/p 

  De prijs is voor twee middagen van anderhalf uur, inclusief wat drinken, iets lekkers en gebruik van aanwezige materialen. We werken in gezellige kleine groepjes van max 4 kinderen

  Nieuwsgierig geworden? 
  Meld je dan aan via het contactformulier of stuur een berichtje via WhatsApp