Stiltebeleving met de ezeltjes

Kom in een oase van rust en doe mee met een stiltebeleving tussen de ezeltjes. Dit is een fantastische ervaring. Je kunt tijdens deze beleving een complete rust ervaren maar het kan ook zijn dat je op een punt komt van irritatie, verveling of onrust. De uitnodiging is om door deze fase heen te gaan in stilte. Laat alle gevoelens en gedachten door je heen gaan en observeer ze zonder oordeel. Je zult merken dat je in een gevoel van berusting komt. In die berusting komt de totale overgave aan tijd, rust, een antwoord op je vraag of een uiting van een emotie. Tijdens deze stiltebeleving zit je in het ezelverblijf en maak je deel uit van de kudde. Je krijgt een ezeldagboekje waarin je vragen invult en je inzichten in kan noteren. De duur van de stilte en de invulling van de stiltebeleving pas ik aan aan de leeftijd van de deelnemers. Een groep bestaat uit maximaal 4 personen. 

Ezeltjes zijn een prachtig voorbeeld, ze kennen geen verleden en toekomst, maar leven voortdurend in het hier en nu. Ze laten ons zien hoe berusting in tijd eruit ziet. Daarbij stralen ze een ongekende sterke kracht en aarde energie uit. Door hun formaat en koddige uiterlijk bieden ze ons in alle toonaarden troost, rust, vertrouwen, inzichten en liefde. Juist zonder te praten voel je dat je deel uitmaakt van de ezelkudde en vanuit totale stilte ontmoet je de ezeltjes, en jezelf. 

Waarom en voor wie?

  • Burn-out klachten
  • Zelfontplooiing
  • Te volle agenda
  • Druk in het hoofd
  • Het verwerken van een verlies
  • Identiteitsontwikkeling bij jong volwassenen
  • Vastlopen in de problematiek van deze tijd
  • Of gewoon omdat je een beetje tijd voor jezelf vrijmaakt om iets leuks te doen.

Voor jongeren is het een aanrader om dit te combineren met het inkleuren of het tekenen van een mandala. De middag bestaat dan uit het ervaren van de stiltebeleving en het creatieve proces wat daarmee geactiveerd is. 

Voor de mogelijkheden en meer informatie stuur je een app of vul je het contactformulier in via deze website. 

De stiltebeleving vindt plaats in het ezelverblijf en is weersafhankelijk, dus houd daar rekening mee met schoenen en kleding!