WP Hope & Glory

Hope is geboren op 09-07-2021 in Schijf. Op de dag dat ik een ezeltje ging uitzoeken was ze me niet meteen opgevallen. Ze stond een beetje achteraf bij mama-ezel en in menselijke taal zou je haar wat verlegen kunnen noemen. Toen ik haar zag was ik op slag verliefd en was de keus snel gemaakt. Een knap meisje vol donshaar! Dit donshaar zal de komende tijd nog verdwijnen en zal ze een gladde vacht krijgen. Intussen hebben we wel gemerkt dat Hope niet meer verlegen is. Ze is een kleine vrolijke deugniet! 

Bella van hoarendam

Bella is geboren op 24-03-2017. Bella is een Woolie mini-ezel. Ze is de oudste van het viertal. Zij is van een woonboerderij verhuisd naar Zeeland. Ze is heel lief maar vindt het niet zo fijn als je achter haar aan loopt. Dat is in de regel ook niet nodig want Bella is de eerste ezel die naar je toe zal komen zodra je het verblijf betreed. Ze gaat het liefst tegen je aan staan, en je zult niet vergeten om haar te aaien, daar zorgt ze wel voor! Bella is een tikkeltje jaloers maar daardoor ook erg grappig. 

Jude wp flying colors

Jude is geboren op 12-06-2021 in Schijf. Jude is een Woolie mini ezel, dat kun je bij haar heel erg goed zien aan de lange wollige vacht. Jude kun je elk uur van de dag blij maken met een borstelbeurt want hooi en stro blijft makkelijk hangen in haar lange haren. Als ze mooi geborsteld is dan is ze zeker de knapste van het viertal! Ze is een beetje verlegen en maakt zich niet zo druk om wie de baas mag spelen. Jude is heel zachtaardig! 

wp beatle boy

Beatle is geboren op 06-04-2021 in Schijf. Beatle is een hengstje. Ook hij is een Woolie mini-ezel. Beatle is heel nieuwgierig, maar als je te snel beweegt kan hij een beetje schrikken. Het liefst staat hij dichtbij je en vind het dan prima als je hem lekker op zijn manenkam krabt. Beatle kan soms heel grappig uit de hoek komen als hij ineens de kolder krijgt in zijn koddige kopje. Beatle is een ezeltje van Ride by the Sea.

Wil je graag meer zien over onze ezeltjes, en ben je benieuwd hoe hun dagelijks leven eruit ziet? Kijk dan op deze pagina!