Kinder design reading

Wil jij je kind zoveel mogelijk de ruimte geven om zichzelf te zijn? 

Human Design kan je inzichten geven in hoe je een kind het beste kunt ondersteunen en begeleiden zonder dat je het beperkt in zijn mogelijkheden.  Ieder kind is anders en ieder kind is uniek. Het is dus ook heel fijn wanneer je je opvoeding kunt baseren op de uniekheid van je kind. 

Ouders zijn het grote voorbeeld van kinderen, dus als jij je kind wil leren dat het zichzelf mag zijn dan is het supermooi als jij ook je eigen unieke blauwdruk onderzoekt. Want als je kind zichzelf mag zijn, dan mag jij dat ook! Je hoeft je als ouder niet op te offeren om je kinderen alle ruimte van de wereld te geven. Door authentiek te zijn geef je ze het mooiste voorbeeld. Kinderen zien het, maar voelen het ook wanneer jij in je kracht staat. 

Om te leren hoe jij in je kracht kunt komen klik je hier Reading over jouw unieke blauwdruk

Een reading over de blauwdruk van je kind kan je heldere inzichten geven over het gedrag van je kind. Je kunt zien waar je het kunt ondersteunen en waar het juist ruimte nodig heeft. Waarom loopt jouw kind altijd in zeven sloten tegelijk en hoe ga je daarmee om? Waarom zit jouw kind zo graag op zijn kamertje terwijl je andere telg constant buiten in de bomen hangt? Hoe gaat het met jouw kind in de groep? 

Deze en 101 meer vragen kun je opgehelderd krijgen wanneer je het design van je kind weet. Je hoeft niet bang te zijn dat Human Design de levenslessen afpakt die je kind mag leren. Het gaat niet over voorspellen of controleren van een kinderleven, maar over het vertrouwen wat je zult krijgen in de begeleiding en ondersteuning die jij je kind zo graag in zoveel mogelijk vrijheid wil meegeven. Je leert het onbegrijpelijke begrijpelijk te maken. Je zult zien dat het heel waardevol is en rust kan brengen in het gezin.

Omdat ik ervan overtuigt ben dat kinderen en ouders prettiger door het leven kunnen lopen door kennis te hebben van hun unieke blauwdruk bied ik de kinder design reading aan tegen een vaste lage prijs.

 Groei en ontwikkeling van kinderen is een continue proces. Voor elke leeftijd krijg je gepaste informatie waar je mee kunt gaan experimenteren. Ik wil ervoor waken dat kinderen onbewust een bepaalde richting op geduwd worden. De informatie die je na de reading ontvangt is daarom beknopt en omvat naast de unieke blauwdruk, enkel inzicht in type.  

Mijn missie om zoveel mogelijk mensen authentiek boven water te toveren. Kinderen staan nog dicht bij hun authentieke ware zelf, laten we van hun puurheid leren en van ze houden zoals ze werkelijk zijn.