recensies

Op deze pagina lees je hoe anderen de activiteiten van Jezelf-In-Zicht hebben ervaren! Wil jij zelf ook graag vertellen hoe je één van onze activiteiten vond? Laat dit dan hieronder weten!

 

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating: 5 sterren
2 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Lisa
5 dagen geleden

Ik heb contact opgenomen met Saskia omdat ik 1 van mijn katten graag beter wilde begrijpen vanwege bepaald gedrag in huis. Na contact te hebben gehad met Saskia heb ik “mens & dier connectie reading” gedaan en ben zo blij dat ik dit gedaan heb!
Ik vond het heel interessant om meer over mijn kat Evie, mezelf en onze energie te leren en ga dit in de toekomst zeker toepassen. Ik kijk meteen heel anders naar haar op een positieve manier en hoop nog lang genoeg van haar te mogen genieten en van haar te leren.
Saskia legt alles duidelijk uit en neemt echt de tijd voor je. Ze is super fijn om naar te luisteren en alles was heel duidelijk en had veel herkenningspunten.
Als je twijfelt om zoiets te doen dan zou ik het zeker doen want je leert hier sowieso wat van! Is het niet over jezelf dan wel over je huisdier.
Ik denk zeker dat ik in de toekomst nog eens terug kom!

Wendy
2 maanden geleden

Ik heb laatst een Quick View Power Reading gehad van Saskia. Wat een herkenbaarheid in slechts een half uurtje. Je krijgt superveel waardevolle informatie, waar je zelf mee aan de slag kunt, of je laat je verder begeleiden door Saskia. Ik heb het even allemaal laten bezinken, en nu weet ik waar veel dingen die ik doe vandaan komen, en dat ik echt nog meer mijn gevoel mag gaan volgen. Dankjewel Saskia!

M. de Nooijer
een jaar geleden

Inmiddels ben ik 3 sessies van het Human Design Experiment verder, en heb ik afgelopen weekend een super gave ervaring gehad tijdens de stiltebeleving met de ezeltjes.

Nu al heeft Saskia mij meer inzicht gegeven in mijn Human Design, en heeft zij mij handvatten gegeven hoe ik kan omgaan met de onrust die ik soms ervaar. Zij leert mij dat ik niet hoeft te oordelen onder de onrust en dat het er mag zijn, het is onderdeel van mijn proces. Bij mij komt de onrust omdat ik snel van A naar B wil, maar ik mag leren genieten van het moment NU, en alle stapjes die tussen A en B liggen. Hier ben ik enorm dankbaar voor.
De stiltebeleving met de ezeltjes had ik gewonnen door middel van een win-actie. Ik had niet durven dromen dat het zo waardevol zou zijn. Het sloot enorm goed aan bij mijn leerproces.

Dank je wel lieve Saskia en lieve ezeltjes!

Jitte Nieuwkerk
een jaar geleden

Ik ben onlangs Human Design gaan volgen. Ik had nog nooit eerder gehoord van Human Design maar Sas heeft goed en duidelijk uitgelegd wat het inhield. Ze deed dit met erg veel passie en ik zag dat ze het super interessant en leuk vond, wat voor mij gelijk heel goed voelde.

Ik vind het enorm interessant en je gaat echt vanuit een andere oogopzicht kijken naar de mensen om je heen en naar jezelf.
Ik ben eerstejaars Social Work student en ik zie Human Design echt als een waardevolle tool om mij ook bij deze opleiding te helpen. Zowel bij het beter leren kennen van mezelf, als bij het problemen oplossen en beslissingen maken.

Ik raad Human Design zeker aan iedereen aan! Het kan je zoveel bijbrengen op verschillende vlakken en is een hele interessante manier om jezelf beter te leren kennen en erg goed voor de zelfontwikkeling.

Alice Peeters
een jaar geleden

Ik volg het Follow your gut experiment en het is echt zo gaaf! Je leert jezelf kennen en leert hoe je met bepaalde situaties het beste om kunt gaan. Je leert keuzes maken met je gevoel ipv met je hoofd. En vooral dat heeft mij nu al enorm geholpen waardoor ik goede en belangrijke keuzes heb kunnen maken. ik begon zonder enig idee wat het eigenlijk was en wat het me zou brengen. Maar het wordt zo goed uitgelegd en zo waardevol! Een echte aanrader voor iedereen die zichzelf nog beter wil leren kennen en nog gelukkiger wil worden met zichzelf! Het is alles waard😍

Christine Jasperse-Breidenbach
een jaar geleden

Onlangs heb ik mijn eerste Human Design afspraak bij Saskia gehad en ik ben helemaal enthousiast! Wat een fantastische methode om jezelf beter te leren kennen en met zoveel liefde en ‘drive’ door Saskia toegelicht. Ondanks dat ik al veel heb gedaan op dit gebied, gaf het toch weer nieuwe inzichten en verdieping. Hoe fijn is het om te weten waar je valkuilen zitten, zodat je die met je talenten aan kunt pakken. En op welke wijze benader je problemen en dan snap je ook meteen dat andere mensen een compleet ander referentiekader kunnen hebben dan jij. Hoe mooi zou het zijn als we onze kinderen dit kadootje al mee kunnen geven, zodat ze niet steeds hun neus hoeven te stoten. Echt een geweldige methode en met zoveel passie door Saskia overgedragen. Een super aanrader voor groot en klein! Respect…

Noor
een jaar geleden

Sinds een paar weken volg ik het Follow your gut experiment bij Jezelf in zicht, het is natuurlijk heel fijn om meer zelfinzicht te krijgen maar doordat saskia het persoonlijk komt toelichten is het voor mij ook veel makkelijker te begrijpen! Als ik een boekwerk aan info zou ontvangen zou ik door de bomen het bos niet zien dan beland het ergens in een la en kijk ik er nooit meer naar. Saskia maakt het voor iedereen begrijpelijk en je mag ook zelf het tempo bepalen wat ook heel fijn is want iedereen is tenslotte anders. Ik kan Human Design iedereen aanraden ik heb er zelf veel profijt van!

Petra minnaar
een jaar geleden

Sas heeft iets ik kaart gebracht wat zo ontzettend herkenbaar is en dat alleen is al heel bijzonder,maar ook geven de readings er een zeer waardevolle aanvulling op. Echt heel interessant en voegt iets heel belangrijks toe! Namelijk meer inzicht in jezelf waarom je doet wat je doet en Sas laat haar "licht" schijnen op al je vragen en klinkt het allemaal ineens zo logisch.
Echt een aanrader voor iedereen die op een bepaald moment vastloopt of vraagstukken in zijn leven heeft .voor zowel oudere (ik ben 53) maar zeker ook jongeren ❤️

Kaylee
een jaar geleden

Heel er blij met de kennis van Saskia.

Ik volg het traject/experiment van Human Design ❤️ Human Design vind ik heel echt waardevol, alles wat ik niet goed thuis kon brengen is nu logisch voor mij!

Saskia is heel gedreven en tegelijkertijd rustig en fijn om mee te zitten. Ze weet waar ze het over heeft en luistert ook goed naar je vragen en kan ze erg goed beantwoorden.

Ik voel mij veilig en gehoort bij haar ❤️

alice
2 jaar geleden

Ik heb hier de chakra tekencursus gedaan!
Het is echt een aanrader. Het wordt super goed uitgelegd en de rust en sfeer die er hangt is heerlijk! Goed kunnen tekenen? Absoluut niet nodig! Niemand oordeelt elkaar en dat voel je direct zodra je binnen stapt! Je kan gewoon heerlijk jezelf zijn! Love it ❤️