WELKOM BIJ JEZELF IN-ZICHT!

Na een behoorlijke omweg in mijn leven ben ik eindelijk aangekomen bij het accepteren en uitdragen van mijn passie en levensdoel. Doen wat ik leuk vind en niet meer doen wat ik niet leuk vind.

"Als je goed zorgt voor jezelf dan zorg je ook het best voor de ander"

Dat betekent dat ik lang heb gezocht hoe ik goed voor mezelf moest zorgen. Het antwoord is zoveel eenvoudiger dan ik altijd dacht. Doe wat je leuk vindt en wees trouw aan wat jouw waarheid is. Durf te leven en te staan voor wie je werkelijk bent. Deze woorden had ik al zo vaak gehoord en nog vaker probeerde ik ze toe te passen Ik deed er 50 jaar over om via hoge hoogtes en diepe dalen mijn levenservaring op te doen. Met vallen en opstaan kwam ik uiteindelijk via het 7 chakra systeem bij het 9 center Human Design. Dit systeem bevrijde mij van al die ingewikkelde vragen want, HOE weet ik dan wie ik ben? en HOE weet ik dan wat ik wil? HOE doe je alleen maar dingen die je leuk vind en wat vind ik dan leuk? Alles werd ineens kloppend door het Human Design systeem in mijn leven toe te passen. Het bracht me rust, passie en liefde voor mezelf en de wereld om me heen.  Ik ben Saskia en ik wil jou graag meenemen in de wereld van Human Design. Samen op weg naar jezelf! 

mijn missie:   

De basis systemen van Human Design leven en uitdragen zodat ik zoveel mogelijk anderen kan inspireren om op zoek te gaan naar de ware kern van onszelf en ons bestaan.   

Neem de tijd om rond te kijken op deze website. Lees, leer en geniet. Schroom niet om vragen te stellen, ik hoop je te ontmoeten bij één van de activiteiten!

xxx(x) Saskia

- Opleiding Paardencoach

- Certificaat Paardentrainer Western

- Creatieve Therapie

- Mindfulness

- Wandelcoach

- RAVE Cartography