Animal Design

Wat is Animal Design
Animal Design is afgeleid van het Human Design. Waar het bij Human Design gaat over de energie die door de mens stroomt, zo gaat het bij Animal Design over hoe de energie door het dier stroomt. Als een dier geboren wordt krijgt het net als de mens een imprint vanuit de planeten. Hierdoor is het mogelijk om de ware aard en de unieke eigenschappen van het dier te zien. Naast de eigenschappen die ze bezitten omdat ze een bepaald dier of ras zijn (een hond heeft andere eigenschappen dan een paard) heeft het ook zijn unieke manier van reageren op situaties van buitenaf. Het is interessant om de unieke blauwdruk van je dier in te zien en het kan het ook helpend zijn om te kijken hoe je (anders) om kunt gaan met bepaalde (gedrag) problemen.

Hoe is het ontstaan
In 1987 kreeg Alan Krakower een boodschap die uit het universum leek te komen. De stem vertelde hem over grote mystieke systemen. Het droeg Krakower op om te noteren wat hij te horen kreeg. De informatie bevatte feiten en formules over de aard van de mens. Na een aantal jaar studeren en onderzoeken op en met de informatie die hij ontvangen had ontdekte hij een systeem. Dit systeem is het Human Design systeem. Vanaf dat moment noemde hij zich Ra Uru Hu en werd het zijn missie om het Human Design systeem uit te diepen en te verspreiden. Op YouTube is een mooie presentatie van hem te volgen waarin hij heel duidelijk uitlegt wat het Human Design precies inhoudt en hoe het is ontstaan. Je vind deze presentatie onder de titel "Ra Uru Hu - Beginning without intent" Het is niet mogelijk om een link te maken maar het is zeker de moeite waard om dit eens te bekijken.

Ra vertelt in deze presentatie dat niet alleen mensen maar ook dieren, insecten en planten worden begiftigd met een universele imprint. Tijdens zijn mystieke ervaring was hij samen met zijn hond Barlow die ook reageerde op de gebeurtenissen die hij ervaarde. Ra vroeg zich af hoe het design van dieren eruit zou zien.  Zo is er ook Animal Design ontstaan. Animal Design is nog vrij nieuw en er is niet veel over te vinden. 

Naast mijn passie voor het Human Design verdiep ik me in het Animal Design omdat ik het belangrijk vind dat alle dieren die bij ons leven gezien en begrepen mogen worden vanuit hun ware natuur en vanuit hun ware zelf. Kennis van Human Design en van Animal Design maakt me bewust van hoezeer onze dieren kunnen worden beïnvloedt door de mens en de omgeving. Positief maar ook negatief door onbegrip. Animal Design laat je jouw dier begrijpen.

We verzamelen steeds meer dieren om ons heen. Het hebben van meerdere katten, honden of paarden is geen uitzondering meer. Naar mijn mening heeft dat ook een reden. Wij leven in een tijd waarin de wereld in een belangrijke fase van de evolutie verkeert. We zien om ons heen systemen in elkaar storten en normen en waarden worden tegen het licht gehouden. We gaan van een wereld van strategisch denken naar een wereld van lichamelijk bewustzijn. Het Human Design geeft je tools om te kunnen leven volgens wie je werkelijk bent en te herkennen wie je niet bent. Een belangrijke boodschap daarbij is dat we mogen gaan luisteren naar wat ons lichaam ons vertelt in plaats van te luisteren wat ons verstand ons vertelt. Ik denk dat dieren hierin een voorbeeld kunnen zijn voor ons. Dieren leven in het hier en nu en hebben geen mind die ze daar van af wil leiden. Die hebben ze ook niet nodig, stel je voor dat een leeuw eerst gaat nadenken en overwegen op welke manier hij zijn prooi zal gaan vangen. Een dier reageert vanuit een lichamelijke impuls, en dat is nou precies wat het Human Design ons wil leren. Mens en dier trekken elkaar aan om samen te leven en van elkaar te leren. We beschouwen onze dieren als onze vrienden en ze maken deel uit van onze gezinnen. Onze dieren helpen ons veel meer dan we ons bewust zijn. Zo zijn ze bijvoorbeeld helpend in de genezing van ziektes, en het verminderen van stress. Daarom is het van groot belang dat al deze dieren goed in hun velletje zitten zodat ze helpend kunnen zijn voor de mens die zich opmaakt voor grote veranderingen. 

Door kennis te krijgen van jouw dier op een dieper niveau kun je het dier beter begrijpen. Je kunt er zo nog meer voor zorgen dat je jouw dier kunt geven wat het nodig heeft. Animal Design kan meehelpen aan de gezondheid en levensvreugde van onze dieren. 

DIEREN GEVEN ONS ZOVEEL LIEFDE EN STEUN IN ALLES WAT WE ZIJN, LATEN WIJ DAN OOK GOED VOOR ZE ZORGEN! 

Wil jij een animal DESIGN LATEN MAKEN VAN JOUW DIER?

Lees dan hier wat je moet doen en ontvang binnen een week het verslag in je mailbox of meld je direct aan.

Animal Design 

Benieuwd naar de connectie tussen jou en je dier? Hebben jullie iets speciaals of vraag jij je af hoe jullie energie uitwisselen?

Boek dan een mens & dier connectie reading