Follow Your Gut Deep Dive

Alleen via Zoom

Het Follow Your Gut Deep Dive is een uitgebreide versie van het originele Follow Your Gut Experiment. Deze versie bestaat uit 16 sessies over jouw unieke blauwdruk. Je krijgt de informatie in kleinere stapjes uitgelegd zodat je er nog gerichter in je design kijkt. Het is overzichtelijk omdat je per week met 1 onderwerp aan de slag gaat. Aan de hand van dagboek vragen kom je tot antwoorden, maar ook door de oefeningen die je aanzetten tot experimenteren ga je zien waar jij jezelf nog tegen houd om helemaal jezelf te zijn. Het doel van dit traject is om je leven te gaan leven op jou eigen voorwaarden en niet op de voorwaarden van allerlei andere mensen. Authentiek zijn betekend dat je je niet meer aanpast aan dingen die je helemaal niet wilt. Het betekent dat je jouw eigen ritmes vind in het leven in plaats van alle opgelegde verplichtingen van de maatschappij. Het leven is veel eenvoudiger dan je denkt, maar we maken het onszelf vaak erg moeilijk door gevormde overtuigingen. Human Design leert je om echt voor jezelf te kiezen en om weer te leren voelen wie je bent. Hoewel dat uiteindelijk het leven een stuk simpeler maakt wil het niet zeggen dat het altijd gemakkelijk is om je unieke zelf weer neer te zetten. Je red het niet met alleen even in je design te kijken, de stof te lezen en daarna te denken dat alles vanzelf wel beter wordt. Nee, het is soms hard werken, het is soms uit de verwarring komen, het is soms de diepte in duiken, maar geloof me dat het de moeite waard is. Want uiteindelijk zie je het! Je ziet wat je al die tijd gedaan hebt, en hoe het eindelijk anders kan! 

Ieder mens neemt op zijn eigen unieke manier informatie tot zich en verwerkt die op zijn manier. Uit ervaring is mij duidelijk geworden dat de enorme hoeveelheid informatie die vrij komt tijdens de gesprekken voor sommigen teveel en te overweldigend kan zijn. Daarom heb ik het originele Follow Your Gut Experiment opgesplitst in nog kleinere stappen. Hierdoor heb je meer tijd en rust om alles te verwerken en te doorleven. 

De inhoud van dit traject is nog uitgebreider dan Het Follow Your Gut Experiment

Als je meer tijd neemt om te leren en te experimenteren dan kun je de ervaring nog dieper aangaan en heb je absoluut nog meer voordelen van jouw Follow Your Gut reis! 

Human Design is niet een systeem om te geloven, het is geen filosofie of andere vorm van godsdienst. Het is een experiment wat je bewust maakt van dingen die je diep van binnen wel wist, maar die je verleert bent om uit te dragen. Door het Human Design experiment aan te gaan krijg jij jezelf weer in zicht. 

Wat ga je doen?

Deel 1 Algemene uitleg en over jouw energie type

Deel 2 Strategie, self en de not-self  (jij en de buitenwereld en hoe dat voor jouw werkt)

Deel 3 Autoriteit (hoe maak je het beste beslissingen)

Deel 4 Bewustzijns kristallen ( over de mind en lichaamsbewustzijn)

Deel 5 Uitleg over de energie centers en het bewust en onbewuste

Deel 6 Hoofdcenter + poorten(gaat over inspiratie)

Deel 7 Rootcenter + poorten(gaat over stress, adrenaline en ambitie)

Deel 8 Ajnacenter + poorten( gaat over de opslag van informatie en antwoorden vinden)

Deel 9 Keelcenter + poorten (gaat over communicatie en expressie)

Deel 10 G-center + poorten (gaat over liefde, richting en identiteit)

Deel 11 Egocenter + poorten (gaat over wilskracht en ontvangen)

Deel 12 Miltcenter + poorten(gaat over immuunsysteem , gezondheid en angsten)

Deel 13 Solar Plexus + poorten(gaat over emoties)

Deel 14 Sacraal + poorten(gaat over levensenergie, passie en seksualiteit)

Deel 15 Profiel en definitie (gaat over je belangrijkste energie stromen en de verbinding daartussen)

Deel 16 Een reading over jouw unieke blauwdruk (alles wat je hebt geleerd komt bij elkaar)

Na aanmelding bekijken we een geschikte dag en tijd voor jou om de afspraken te plannen. Een traject duurt 16 weken met elke week een sessie van ongeveer 45 minuten. 

 

Twijfel je nog? Neem dan eens een kijkje bij de Recensies 

Volg ons ook op instagram!

Het is ook mogelijk om het Follow Your Gut Deep Dive maandelijks in acht termijnen te betalen.