Stiltebeleving met de ezeltjes

Kom in een oase van rust en doe mee met een stiltebeleving tussen de ezeltjes. Dit is een fantastische ervaring. Laat je gedachten tot rust komen en kom in je lichaam. Je kunt tijdens deze beleving een complete rust ervaren maar het kan ook zijn dat je op een punt komt van irritatie, verveling of onrust. De uitnodiging is om door deze fase heen te gaan in stilte. Laat alle gevoelens en gedachten door je heen gaan en observeer ze zonder oordeel. Je zult merken dat je in een gevoel van berusting komt. In die berusting komt de totale overgave aan tijd, rust, een antwoord op je vraag of een uiting van een emotie. Tijdens deze stiltebeleving zit je in het ezelverblijf en maak je deel uit van de kudde. De stiltebeleving eindigt zonder woorden, de afsluiting word ingeleid door muziek waarna we langzaam weer terug komen in de wereld. Wie wil mag de ervaring delen terwijl we genieten van een heerlijke kop thee. De duur van de stilte en de invulling van de stiltebeleving pas ik aan aan de leeftijd van de deelnemers. Een groep bestaat uit maximaal 4 personen.

Wat kunnen de ezeltjes mij bieden?
Ezeltjes zijn een prachtig voorbeeld, ze kennen geen verleden en toekomst, maar leven voortdurend in het hier en nu. Ze laten ons zien hoe berusting in tijd eruit ziet. Daarbij stralen ze een ongekende sterke kracht en aarde energie uit. Door hun formaat en koddige uiterlijk bieden ze ons in alle toonaarden troost, rust, vertrouwen, inzichten en liefde. Juist zonder te praten voel je dat je deel uitmaakt van de ezelkudde en vanuit totale stilte ontmoet je de ezeltjes, en jezelf. 

Waarom en voor wie?

  • Burn-out klachten
  • Zelfontplooiing
  • Te volle agenda
  • Druk in het hoofd
  • Het verwerken van een verlies
  • Identiteitsontwikkeling bij jong volwassenen
  • Vastlopen in de problematiek van deze tijd
  • Of gewoon omdat je een beetje tijd voor jezelf vrijmaakt om iets leuks te doen.

De stiltebeleving kan je los boeken, maar een aanrader is om het in combinatie te doen met de bewustwording van jou unieke energie Stiltebeleving bij de ezeltjes + energiebewustwording

 

Waar:            Jezelf-In-Zicht
Locatie:        Ride by the Sea
Wanneer:    In overleg
Tijd:               1 a 1,5 uur
Kosten:         Vanaf €50,-  p/p individueel €75,= p/p

De stiltebelevingen met de ezeltjes zijn er in verschillende samenstellingen. Klik hier voor de prijzen.
De stiltebeleving vindt plaats in het ezelverblijf en is weersafhankelijk, dus houd daar rekening mee met schoenen en kleding! 
 

Nieuwsgierig geworden? 
Meld je dan aan via het contactformulier of stuur een berichtje via WhatsApp