Follow Your Gut Deep Dive Budget

Dit traject is hetzelfde ingedeeld als het originele live traject Follow Your Gut Deep Dive. 

Jij bent een persoon die graag thuis in zijn omgeving leert en leest. Je gaat niet graag de deur uit en bent echt een Zoom-mens. Dan is dit budget traject echt iets voor jou! De duur van het traject is 16 weken met elke week een zoom meeting van 30 minuten. Hierin krijg je een korte uitleg en je stelt je vragen van de vorige sessie. Je krijgt de informatie van het betreffende deel elke week in je mailbox zodat je heerlijk in je eigen tijd op je eigen manier met de vragen en opdrachten aan de slag kunt gaan. En je betaald ook nog eens 50% minder dan voor het live traject. 

Meld je hier aan en vul de code BUDGET in om jouw voordelige zoom traject te boeken. 

Na je aanmelding kijken we naar een geschikte dag en een geschikt tijdstip voor de komende 16 zoom sessies. En wil je toch een keer live een sessie komen doen? Dat kan door een extra optie Coaching met behulp van ezeltjes   bij te boeken. Dan plannen we daar een extra tijdstip voor in.

Twijfel je nog? Lees dan eerst de reviews. 

Maak jij de keus voor jezelf? Doe jij mee met het Follow Your Gut Deep Dive Budget traject? Dan ben ik trots op jou,  jij bent het waard om je goed te voelen!