Human Design Coaching met behulp van ezeltjes

Deze coaching met behulp van de ezeltjes geeft je waardevolle inzichten en is ook nog eens heel leuk om te ervaren.

Wanneer je met het onderzoeken van jouw unieke blauwdruk aan de slag gaat, kun je thema's tegenkomen waar je meer helderheid over wilt krijgen. De ezeltjes spiegelen jouw energie. Ze kunnen je helpen om meer zicht te krijgen op het hoe en waarom van je thema. Door dit te ervaren kom je zelf tot oplossingen en inzichten zodat verandering kan ontstaan. 

Je kunt een coaching met behulp van de mini ezeltjes los boeken. We doen hierbij de reading over jouw unieke blauwdruk in het ezelverblijf. Je  krijgt inzicht in je energiestroom, je bewuste en onbewuste eigenschappen en hoe je door het leven loopt. De ezeltjes kunnen jou vertellen (spiegelen) hoe je op dit moment omgaat met jou energie. Ze helpen je al jouw vragen en thema's bekijken. 

Tijdens de trajecten kun je op vragen of problemen stuiten waarbij de ezeltjes je inzichten kunnen geven. Ezeltjes zijn heel goed in troosten, dus als er verdriet of emoties naar boven komen dan zijn de ezeltjes de meest waardevolle coaches! Bij elk live traject zit 1 maal een gratis ezelcoaching inbegrepen. 

Hier kun je alvast wat meer lezen over de ezeltjes Onze mini-ezeltjes  Over de mini-ezel

Heb je nog vragen over de human design coaching met behulp van ezeltjes? Vul dan het Contactformulier in. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.